Menukaart

Soepen

Dal Soep 4,95
Een speciale linzensoep.

Muligatwany 5,20
Een pittige soep uit Zuid India, getrokken van lamsvlees met kruiden uit Madras, op smaak gemaakt met koriander en citroen.

Voorgerechten

Pav Bhaji 5,10
Een gerecht uit Bombay, gemengde groenten gebakken met garam massala, geserveerd op gegrild brood.

Onion Bhaji 4,95
Zoals het gegeten wordt in de straten van Bombay(ui, rode linzen, verse koriander en garam masala).

Samosa 5,10
Driehoekjes van deeg gevuld met smakelijke groenten en bereid met verse gember en koriander.

Doi Bora 5,95
Vegetarische balletjes geserveerd met een saus van yoghurt, knoflook en munt.

Nasta 5,10
Knapperig Indiase brood geserveerd met gepureerde kikkererwten en uien.

Paneer Kebab 5,95
Gemarineerde en gegrilde indiase kaas met paprika, ui en een vleugje mango poeder.

Sheek Kebab 6,95
Gekruid en geroosterd lamsgehakt, geserveerd met groenechutney.

Chicken Lukhmi 5,95
Lukhmi is een typisch voorgerecht uit befaamde keuken van Hyderabad. Een vierkantje( pasteitje) van deeg gevuld met heerlijke gekruide fijngesneden kip.Geserveerd met tomaten-dadels chutney.

Chicken Puri 5,50
Een pittige kip met tamarinde saus, geserveerd op een puri broodje.

Falguni Chicken Salad 7,25
Dun gesneden geroosterde kip and salade met Jamuna’s exotische saus.

King Prawn Puri 7,95
Pittige grote garnalen met tamarinde saus, geserveerd op een puri brood.

Vegetable Royal 9,50
Een keur van lekkernijen, een mix van onze vegetarische voorgerechten voor de grote eter. Dit kunt u ook samen opeten, vraag even een extra bord erbij.

Jamuna Royal 10,20
Een keur van lekkernijen, een mix van onze voorgerechten voor de grote eter. Dit kunt u ook samen opeten, vraag even een extra bord erbij.

Syleti Nasta 6,00 (p.p)
Een heel groot voorgerecht voor 4 personen. Een mix van verschillende voorgerechten. Specialiteit van de chef.

Lamsvlees

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met pilaw-rijst)

Lamb Kurma(mild) 16,35
Een zeer mild, zoet en romig gerecht uit Noord India, lamsvlees gestoofd met kruiden in een zachte saus met kokosmelk, cashewnoten en room.

Lamb Kashmiri (mild) 16,35
Een zoet, romig en fruitig gerecht. Gestoofd lamsvlees met lychees in een romige saus van cashewnoten, mango en kokosnootmelk.

Sobuj Mangsho Kurma 16,40
Een curry met lam op basis van groene kruiden en kokoswater. Afgemaakt met een vleugje limoen-sap.

Holud Mangsho 16,40
Gemarineerde stukjes lamsvlees met gele massala en pach puron, langzaam gekookt met rode linzen tot de curry dik en romig wordt. Afgemaakt met stukjes limoen, groene chili en verse munt.

Lamb Patia 16,35
Een extravagant lamsvleesgerecht met een hint van heet, zoet & zuur en diverse kruiden.

Pudina Gosht 16,35
Deze ongewone combinatie bestaat uit stukjes lamsvlees, zachtjes gekookt in een mild gekruide yoghurt met fijngesneden verse munt.

Kufta Curry 16,35
Een zeer mild gerecht uit noord India, lamsvlees gestoofd met kruiden in een zachte saus met kokosmelk, cashewnoten en room. (zoet & romig)

Lamb Rezela 16,40
Deze ongewone combinatie bestaat uit stukjes lamsvlees, zachtjes gekookt in een mild gekruide yoghurt, met fijngesneden verse munt.

Korai Gosht 16,35
Dit pittige lamsvleesgerecht is echt iets voor de fans van scherp eten. Het dankt zijn kick aan een combinatie van kruiden en veel groene pepers.

Gosht Aur Palak 16,35
Gemarineerde stukjes lamsvlees met gele massala en pach puron, langzaam gekookt met rode linzen tot de curry dik en romig wordt. Afgemaakt met stukjes limoen, groene chili en verse munt.

Lamb Dada 16,35
Even curry van malse stukje lamsvlees, uien, champignons, ghee, koriander en een gekruide saus op basis van tomaten en gemengde specerijen.

Lamb Chilli Massala (heet) 16,50
Dit lamsgerecht is echt iets voor de fans van scherp eten. Het dankt zijn speciale smaak aan een combinatie van kruiden en veel groene pepers.

Lamb Madras (heet) 16,40
Een traditioneel gerecht van de Tamilnadu uit zuid India.

Lamb Vindaloo (zeer heet) 16,95
Lamsvlees met verse pepers en chili.

Kip

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met pilaw-rijst)

Murg Kashmiri (mild) 14,95
Een zoet, romig en fruitig gerecht. Gestoofde kip met lychees in een romige saus van cashewnoten, mango en kokosnootmelk.

Coconut Chicken Massala 14,95
Deze ongewone combinatie van blokjes kipfilet, zachtjes gekookt in kokosmelk met fijngesneden mint, met aan het eind van de bereiding toegevoegde garam massala zorgt voor een heerlijke smaakbeleving.

Chicken Tikka Massala 14,95
Een zoet, pittig en romig gerecht. Kip met een saus van Kashmiri-massala.

Chicken Chutney Marry 14,95
Kip bereid met gember, knoflook, koriander, een vleugje groene chili en kokosnootwater. Om het perfect op smaak te brengen is een vleugje honing toegevoegd.

Selboroshi Chicken 15,20
Kip bereid met Kashmiri chili, gember en knoflook. De toevoeging van kokosnootmelk geeft dit gerecht een romige en licht gekruide smaak.

Syleti Chicken Kebab Curry 15,50
Kip-kebab in een curry gebaseerd op yoghurt, komijn, mango-poeder, geelwortel en een vleugje rijst azijn.

Hassonnogori Chicken 15,95
Stukjes malse kip bereid met uien, knoflook, verse koriander en beetje groene chili in een licht pittige saus.

Beguni Chicken 15,95
Een combinatie van aubergines, kip en achttien verschillende kruiden. De zwarte uien-zaden (Kalonji) geven het gerecht een ietwat zoetzure smaak.

Hollud Chicken 15,95
Stukjes gemarineerde kip met gele massala en pach puron, langzaam gekookt met rode linzen tot de curry dik en romig wordt. Afgemaakt met stukjes limoen, groene chili en verse munt.

Murg Aur Palak 15,50
Een bijzonder verrassende combinatie van kip en spinazie. Een hartig gerecht met knoflook, gember en paach puron.

Korai Murg 15,50
Vorstelijke traditie van de maharadja, malse kipfilet met ui, paprika en garam massala in een heet braadpannetje.

Chicken Rezela 15,50
Een mediumheet kipgerecht gebaseerd op zeven verschillende specerijen, speciaal geselecteerd door de chef.

Chicken Patia 14,95
Een extravagant kipgerecht met een hint van heet, zoet & zuur en diverse kruiden.

Murg Zhalferizi 14,95
Een pittig kipgerecht met licht gefruite uitjes, tomaten, chili en een keur van verse kruiden.

Murg Madras (heet)15,00
Een traditioneel gerecht van de Tamilnadu uit zuid India. Dit gerecht dankt zijn aroma aan kardemom, kaneel en garam massala.

Murg Vindaloo (zeer heet)15,50
De herkomst van dit zeer hete gerecht moet gezocht worden bij de eerste Portugese kolonisten in India. Kip gekruid met verse chili en pepers.

Vis

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met pilaw-rijst)

Macher Salon 15,50
Voor dit medium hete gerecht is Panga-vis de basis. Blokjes vis worden bereid met uien en knoflook en bedekt met mosterd zaad, koriander-blaadjes en kokosmelk.

Goan Fish Curry 15,50
Pangafilet, gemarineerd in een mengsel van diverse kruiden en specerijen, gestoofd in een verrukkelijke saus.

Bengali Fish Curry 17,95
Forel gemarineerd met fijngesneden koriander, komijn en groene peper, eerst gebakken en daarna gekookt in een kruidige saus.

Hassonnogori King Prawn 17,50
Grote garnalen bereid met uien, knoflook, verse koriander en beetje groene chili in een licht pittige saus.

King Prawn Bhuna 17,50
Een smaakvolle curry van grote garnalen, op zuid Indiase manier bereid met groene peper, uitjes en korianderblaadjes.

King Prawn Patia 17,20
Een extravagant garnalengerecht met een mix van heet, zoet en zuur en diverse kruiden.

King Prawn Zhalferizi 17,50
Een pittig gerecht van grote garnalen met licht gefruite uitjes, tomaten, chili en een keur van verse kruiden.

Chilli King Prawn Massala (heet) 17,80
Dit garnalengerecht is echt iets voor de fans van scherp eten. Het dankt zijn speciale smaak aan een combinatie van kruiden en veel groene pepers.

King Prawn Madras (heet) 17,80
De Tamilnadu smullen van dit hete gerecht met grote garnalen en chili.

King Prawn Vindaloo (zeer heet) 17,90
Zeer hete curry van grote garnalen met verse pepers en chili.

Vegetarisch

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met pilaw-rijst)

Shabji Kashmiri (mild) 12,95
Een zoet, romig en fruitig gerecht met verse groenten in een verrukkelijke saus van mango, lychees, cashewnoten en kokosmelk.

Narikel paneer (mild) 13,95
Indiase kaas gemarineerd met verse kruiden en specerijen bereid in een romige kokossaus.

Pach Misali 12,95
Een milde curry van vijf verschillende groenten met een vleugje gegrilde komijn en kruidnagel.

Beguni Aloo 13,20
Een combinatie van aubergines, aardappelen en achttien verschillende kruiden. Door de zaden van de zwarte ui (kaloriji) krijgt dit menu een licht gezouten smaak.

Sobuj Salon 13,20
Een mix van groenten bereid in een curry op basis van verse groene kruiden en kokosnootwater. Afgemaakt met een vleugje fris limoensap.

Chutney Marry 13,20
Een magische combinatie van rode linzen en uien bereid met koriander, gember, knoflook, een beetje groene chili en kokosnootwater. Om het perfect op smaak te brengen is een vleugje honing toegevoegd.

Rosun Morich Dal 12,95
Rode linzen bereid met mosterd, ajwan, rode chili en hele teentjes knoflook.

Masoor Dal Aur Palak 12,95
Dit mild gekruide gerecht van linzen en spinazie, op smaak gebracht met knoflook en ui, is niet alleen heel gezond maar ook heerlijk van smaak.

Channa Gobhi Massala 12,95
Een fantastisch vegetarisch gerecht. Een heerlijke combinatie van bloemkool en kikkererwten op smaak gebracht met kaneel, kardemom, verse groene peper en koriander.

Shabji Biryani 14,00
Basmatirijst gebakken met fijne kruiden en verse groenten, geserveerd met een lekkere groentecurry.

Vegetable Dhansak 12,95
Dhansak is een Parsee gerecht uit West – India, geserveerd op hoogtijddagen. Een curry van groenten, linzen en citroensap.

Paneer Zhalferizi 13,95
Pittig gekruide Indiase kaas, met ui en groene chili, in een dikke saus, vol van smaak.

Jamuna Special 14,20
Specialiteit van de chef.

Biryani gerechten

Murg Biryani 15,00
Een rijstschotel met gekruide kip en een geurige curry van gemengde groenten.

Hydrabad Chicken Biryani 16,20
Een rijstschotel met pittige kip en gekookt ei. Geserveerd met raita (yoghurt saus).

Lamb Biryani 16,50
Een rijstschotel met gekruid lamsvlees en een geurige curry van gemengde groenten.

Biye Barir Biryani 16,95
Een rijstschotel met pittige lamsvlees en gekookt ei. Geserveerd met raita (yoghurt saus).

King Prawn Biryani 16,95
Een rijstschotel met grote garnalen en een geurige curry van gemengde groenten.

Bengali Fish Biryani 16,20
Pittige blokjes Panga vis-filet gemarineerd met limoen-sap, koriander, chili en knoflook met Basmatirijst. Geserveerd met aardappel curry.

Dongkasha Mukam Biryani (Jamuna’s specialiteit) 16,95
Deze speciale biryani is een combinatie van kip, lam, linzen en kikkererwten. Geserveerd met raita (yoghurt saus).

Tandoori gerechten

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met pilaw-rijst)

Tandoori Murg 14,50
Kipdrumsticks gemarineerd in een heerlijke mix van verse kruiden en specerijen daarna geroosterd. Geserveerd met een groentecurry.

Murg Tikka 14,95
Een traditioneel gerecht van malse stukjes kipfilet, die door de speciale yoghurt marinade een heerlijke smaak heeft, daarna geroosterd. Gereserveerd met een groentecurry.

Jamuna Mix Tandoori 16,95
Een mix van onze lekkernijen.

Jamuna mix kebab 17,20
Mix van kip-kebab, lams-kebab en sheek-kebab, paneer-kebab en groenten-kebab. Geserveerd met een licht gekruide Jamuna salade, munt-knoflook raita.

Specialiteiten van het huis

(Alle hoofdgerechten worden geserveerd met pilaw-rijst)

Adrak King Prawn 17,95
Dit geurige gerecht is een combinatie van grote garnalen, verse fijngehakte gember en specerijen. De paprika en verse tomaten geven dit gerecht nog een extra verdieping in smaak.

Machhranga 17,20
Stukjes panga vis bereid met tomaten, knoflook en koriander, groene chili’s en lichte specerijen ( uien-zaad en venkel-zaad).

Chicken Special (mild) 17,95
Malse stukjes kipfilet geroosterd, daarna gekookt in een romige saus van kokosnootmelk en gemalen kruiden en geserveerd met een ei.

Bengali Chicken Kurma 17,50
Een magische combinatie van kip, uien, gember, knoflook en groene chili’s.

Lamb Special 17,95
Heel dun gesneden lamsvlees klaargemaakt met groene peper, paprika en ghee. Dit maakt het lam mals en heet. Medium- heet en vol van smaak.

Biye Barir Mangsho 17,80
Dun gesneden lam bereid met komijn, koriander, uien, geelwortel en aardappelen. Dit is één van de gerechten die geserveerd worden tijdens Bengaalse bruiloften.

Anaz Borar Jhul (vegetarisch) 14,50
Balletjes van fijngesneden groenten, vermengd met aardappelen, kruiden en specerijen, gekookt in een kruidige, romige groene saus.

Bijgerechten

Bengali Aloo Dum 6,00
Aardappelen bereid met groene kruiden met een vleugje kokosnoot melk.

Shorisha Mushroom 6,00
Paddenstoelen geroosterd met ghee, mosterd-zaden, groene chili en uien

Mix Jamuna Chutneys 5,00
een mix van verschillende sausjes en chutneys. Een specialiteit van Jamuna.

Masoor Dal 5,50
Een mild gekruid gerecht van linzen, op smaak gebracht met knoflook, uien en kruiden.

Aloo Ghobhi 5,75
Een heerlijke combinatie van bloemkool en aardappelen, gember en verse chili.

Channa Massala 5,50
Een pittige curry van kikkererwten, uien, tomaten en kruiden.

Bombay Aloo 5,50
Een curry van aardappel, tomaat, ui en kruiden.

Mushroom Zhalferizi 5,70
Een gerecht van champignons, uien, tomaten, verse chili en een tongstrelend kruidenmengsel.

Sag Aloo 5,95
Een licht pittige curry van aardappel en spinazie.

Jamuna Mix 5,80
Een mix van verse groenten, bereid met speciale, door Jamuna samengestelde specerijen.

Bombay Salade 5,20
Een pittige salade uit Bombay.

Salade 4,50
Een fris-zoete salade zoals u hem van ons gewend bent.

Pilaw rijst 4,10
Basmatirijst gekookt met fine specerijen.

Raita 2,95
Een groente-yoghurt saus met kruiden en specerijen. Verfrissend.

Mango Chutney/Pickles 2,85
De beroemde zoete chutney of de pickles, zuur, pittig gekruid met onder meer verse chili.

Papadam 0,90

Speciaal Indiaas Brood

Nan 3,50
Warm luchtig brood, met een aroma van uienzaad.

Onion Nan 3,70
Nan met verse uitjes.

Garlic Nan 3,80
Nan met een mengsel van koriander en knoflook.

Chili Nan 3,80
Nan met een mengsel van chili en koriander(pittig).

Peswari Nan 4,50
Zoete nan met kokosvulling.

Kulcha Nan 4,20
Nan gevuld met fijngesneden gekruide groenten.

Keema Nan 4,95
Nan gevuld met gekruid lamsgehakt.

Nagerechten

Fried Ice-cream 6,95
Vanille-ijs gefrituurd tot een goudbruin kleurtje en geserveerd met chocoladesaus en slagroom.

Mango ice-cream 6,20
Huisgemaakt mango-ijs geserveerd met mangosaus en slagroom.

Coconut ice-cream 6,20
Huisgemaakt kokos-ijs geserveerd met geroosterd kokosvlees en slagroom.

Lychee ice-cream 6,50
Huisgemaakt lychee-ijs geserveerd met slagroom.

Coffee ice -cream 6,95
Door ons zelf bereid koffie-ijs met slagroom.

Ijs Jamuna 6,95
Specialiteit van het huis.

Tropical ice-cream 5,90
Vanille-ijs met mango en lychees.

Bananen boot 6,50
Diverse smaken op een bananenboot.

Kulfi 5,90
Huisgemaakt Indiaas ijs met specerijen

Badam Kheer 5,20
Indiase rijstpudding